Лидерът на Атака Волен Сидеров публикува в официалния си Facebook профил

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров публикува в официалния си Facebook профил
Коментари Харесай

Сидеров - барабанист! Сам пусна фотосесия с музикалните си изяви

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров разгласява в официалния си Фейсбук профил фотосесия с музикалните си изяви.
 Сидеров за абсурда: Мога да ви викна и на вас оркестър  Волен Сидеров отново вдигнал скандал в прочут столичен ресторант
Свиренето на барабани е мое занимание от години. Дори на сватбата си, пред всички медии, свирих съвсем цяла вечер за гостите, пише лидерът на " Атака ".

В коментара си в обществените мрежи обаче Сидеров не загатва нищо съответно за абсурда в столичния ресторант " Къщата с часовника ", за който през днешния ден разказа Ася Иванова. 

Вместо това той единствено споделя: " Много съм отчаян, че лиши цели три денонощия на някои медии да оповестят грандиозната, ЕКСКЛУЗИВНА вест, че съм свирил на барабани. Това е мое занимание от години. Дори на сватбата си, пред всички медии, свирих съвсем цяла вечер за гостите. На разкриване на мотосъбор край Ямбол също свирих с рок група. Неотдавна поздравих младо семейство на сватбата им, още веднъж с музикално осъществяване, с любимката на младите Гери-Никол. Свирил съм с доста групи и реализатори и съм обожател на хубавата музика на доста от тях. Споделям с вас дребна част от моментите, в които изпитвам същинско наслаждение да изсвирвам на барабани.

Призовавам медиите да бъдат по-рефлективни и различен път да реагират по-бързо на моите музикални изяви. "




Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР